Verbonden d oor Vastgoed
                                                            bouwspecialist  

Over mij

 


Verbonden door Vastgoed is een jong, dynamisch en gedreven adviesbureau dat uw kostbare tijd, energie en geld niet zal verspillen. Mijn ambitie is het continu zoeken naar innovatieve oplossingen, waarbij procesoptimalisatie een vast uitgangspunt is. Wat mijn opdrachtgevers in zowel de zakelijke als de particuliere sector blij maakt? Dat is het feit dat ik een resultaatgerichte aanpak hanteer, waarbij budget, tijd en kwaliteit altijd centraal staan en onder normale omstandigheden nooit overschreden worden.

Wat doe ik?

Verbonden door Vastgoed zet per project de daarvoor benodigde expertise in en ont zorgt u binnen elke fase van het bouwproces. Ik heb binnen elke sector expertise opgebouwd op het terrein van zowel onderhoud als renovatieprojecten. De afgelopen jaren heb ik onder andere het bouw- en projectmanagement uitgevoerd voor scholen, woningen, kantoren, buurthuizen en sportaccommodaties.

Naast bouw- en projectmanagementdiensten kan ik mijn expertise onder andere inzetten voor het geven van onafhankelijk bouwadvies, het uitvoeren van bouwkundige keuringen of het adviseren op het gebied van bouwkosten. Ook adviseer ik op het gebied van strategisch vastgoedbeheer en help u met de implementatie hiervan.

Deeltijd expertise nodig?

Bent u op zoek naar deeltijd ondersteuning? Of zoekt u een professional die een tijdelijke vacature of functie moet invullen? Dat kan! Bij elk project maak ik voor u een plan op maat. Daarbij hanteer ik drie belangrijke randvoorwaarden die leidend zijn bij elke opdracht: budget, tijd en kwaliteit . Ik ben u graag van dienst bij het tijdelijk ondersteunen van uw bouwteam. Neem contact met mij op over de mogelijkheden.

Hoe werk ik?

Bij elk project hanteer ik drie belangrijke randvoorwaarden: budget, tijd en kwaliteit. Wat betekent dat voor u in de praktijk? Ik analyseer en optimaliseer de processen en maak zo uw plan op maat. Met mijn aanpak verkorten we de doorlooptijden en halen we de meest optimale kwaliteit uit het gestelde budget. Dit levert u per project een kostenreductie op van gemiddeld 10%. Ook faalkosten minimaliseer ik zoveel mogelijk, door duidelijke afstemming en communicatie met alle betrokken partijen. Zowel intern als extern.

Wilt u nader kennis met mij maken? Graag! Ik ook met u!

Neem gerust contact op met Piet van Plas op nummer 06 – 13270874 of vul het contactformulier in. 

 


 


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map